Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > Ρυθμική Γυμναστική > Επιλογή Αθλητριών της ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Επιλογή Αθλητριών της ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Η ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ και ειδικότερα ο στυλοβάτης του τμήματος της Ρυθμικής Γυμναστικής και ΓΓ του Συλλόγου, κ. Γιάννης Μπαρκούκης μας έστειλε το παρακάτω δελτίο τύπου:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

3 Σεπτεμβρίου 2019

ΣΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η φετινή αθλητική περίοδος για το τμήμα Αγωνιστικής Ρυθμικής Γυμναστικής της Ένωσης Γαλατσίου που αδιάλειπτα προβάλλει την πόλη μας και μας κάνει όλους πολύ περήφανους. 

Οι νεανίδες αθλήτριες του συλλόγου μας Νικολέτα Τσιμάρα και Διαμαντούλα Τσούλου, μετά από μια επιτυχημένη αγωνιστική παρουσία και την κλήση τους στο καλοκαιρινό προπονητικό camp επιλογής που διοργάνωσε η ΕΓΟ με συμμετοχή υποψήφιων αθλητριών από όλη την χώρα, συμπεριλήφθηκαν τελικά στην ομάδα των 6 αθλητριών που χαρακτηρίσθηκαν ως προεπιλογή για την συγκρότηση της νέας  Εθνική Ομάδας Ensemble Γυναικών. Η ομάδα θα έχει στόχο την συμμετοχή στα επόμενα  Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και την Ολυμπιάδα του 2024.

Η αθλήτριες μας πλέον θα συμμετάσχουν σε προπονήσεις στο προπονητήριο της Εθνικής ομάδας του Αγίου Κοσμά σύμφωνα με την καθοδήγηση των ομοσπονδιακών προπονητών, με σημαντικές πλέον πιθανότητες να  αποτελέσουν και τελική επιλογή.

Η επιλογές αυτές είναι για μας μια ακόμα ιδιαίτερα ευχάριστη και  τιμητική διάκριση αλλά και παράλληλα γνώριμη, καθώς είναι η πέμπτη τα τελευταία χρόνια απόδειξη της ποιοτικής  στελέχωσης, και της μεθοδικής υψηλού επιπέδου προετοιμασίας των αθλητών της, κάτι που χαρακτηρίζει διαχρονικά την ομάδα.  Συγχαρητήρια στις προπονήτριες τους και στις αθλήτριες και τους ευχόμαστε  όπως και στα υπόλοιπα κορίτσια καλή επιτυχία και εκπλήρωση των επιθυμιών τους και των στόχων τους.

Με την ευκαιρία ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους για συμμετοχή στις ακαδημίες Ρυθμικής του συλλόγου μας , ότι οι εγγραφές ξεκινούν το Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου και τα δοκιμαστικά μαθήματα μια εβδομάδα αργότερα στις 14 Σεπτεμβρίου. Τα παιδιά που συμμετείχαν στα τμήματα την προηγούμενη περίοδο και επιθυμούν να επανεγγραφούν μπορούν να προσέρχονται τις αντίστοιχες ημέρες και ώρες με πέρυσι, μέχρι την νέα κατάταξη τους.

Περισσότερες πληροφορίες στο: www.galatsirhythmicgymnastics.com

Από το GalatsiSports πολλά μπράβο στα κορίτσια για την επιλογή τους, καλή επιτυχία για την τελική επιλογή, και πολλά συγχαρητήρια στον κ. Μπαρκούκη και τους/τις συνεργάτιδές του για τη δουλειά που κάνουν στο τμήμα αυτό!

Σχετικά άρθρα

Πάνω