Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Λεβέντες στο Συρματόπλεγμα…

Λεβέντες στο Συρματόπλεγμα…

“Απ’ τα ψηλά στα χαμηλά…κι’ απ’ τα πολλά στα λίγα”

Οι ακαδημίες του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ στο συρματόπλεγμα των ανοικτών γηπέδων μπάσκετ κάθε γειτονιάς. Εκεί τους έφερε η πολιτική χρήσης του “ΠΑΛΑΙ για το λαό του ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ” και βέβαια η πολιτική του άκρατου “οπως νάναι να τα κονομήσουμε”.

Είναι απίστευτα λυπηρό να βλέπει κανείς στο 2019, παιδιά που πριν λίγες μέρες θαύμαζαν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα μπάσκετ της ΚΙΝΑΣ, αστέρες του αθλήματος που αγαπούν, να προσγειώνονται απότομα στην Ελληνική και μάλιστα στη Γαλατσιώτικη πραγματικότητα.

Το Γαλάτσι με το πολυδιαφημισμένο ΠΑΛΑΙ, που άνετα θα μπορούσε να στεγάσει εύκολα 2, 3 και 4 ακαδημίες Συλλόγων, να μη μπορεί να στεγάσει τα δικά του παιδιά.

Γονείς που ξεγελάστηκαν από τις πολύπλευρες διαβεβαιώσεις πολιτικών και παραγόντων για χρήση κλειστών γηπέδων, βλέπουν τώρα τα βλαστάρια τους να προπονούνται στα ανοικτά γήπεδα. Και πως ακριβώς το φαντάζονται όλο αυτό όταν θα έχει 5-10 βαθμούς θερμοκρασία και θα βρέχει?

Μέχρι πότε θα ανέχονται  προπονήσεις σε ανοικτά και σε “υπόστεγα” που έγιναν γήπεδα, γιατί τα προπονητήρια τα έκαναν studios παραγωγής Υποκουλτούρας και τη Σάλα του ΠΑΛΑΙ την έδωσαν σε μάγους, κλαριντζίδες, κλόουν και λοιπούς καλλιτέχνες, να μας “αναπτύξουν” περαιτέρω την υποκουλτούρα μας?

Θέλετε μια πρόβλεψη? Το 62% των τελευταίων εκλογών που πήρε ο Δήμαρχος, αντέχει για τουλάχιστον 5 χρόνια. Έχετε τόση υπομονή?

Α και μη ξεχάσω…τα παράπονά σας στον πρόεδρο του ΑΟ που είναι και Αντιδήμαρχος…

Περαστικά μας…συνΈλληνες!

Σχετικά άρθρα

Πάνω