Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ρυθμική Γυμναστική: Ρουτίνα οι επιτυχίες για τα κορίτσια της ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Ρυθμική Γυμναστική: Ρουτίνα οι επιτυχίες για τα κορίτσια της ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ. ΧΡΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

Ρουτίνα τα μετάλια και οι επιτυχίες για τις αθλήτριες Ρυθμικής Γυμναστικής της Ένωσης Γαλατσίου, στην αγωνιστική περίοδο που βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι αθλήτριες της ομάδας εναλλάσσονται στις επιτυχίες και τις κατακτήσεις μεταλλίων πράγμα που σημAES_Rythmikiαίνει ότι υπάρχει και βάθος και ποιότητα στην ομάδα, αλλά και αποτελεσματική καθοδήγηση σε μια δύσκολη χρονιά, με αρκετές αλλαγές στον κώδικα διεξαγωγής των αγώνων.

Στον Διασυλλογικό αγώνα κορασίδων που διοργανώθηκε από την Ένωση Σωματείων Γυμναστικής (ΑΕΣΓΑ) υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής ομοσπονδίας (ΕΓΟ) στο Ολυμπιακό Χωριό η αθλήτρια μας Γκολφινοπούλου Ειρήνη εκτελώντας ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα στις κορύνες κατάφερε να ανέβει στο πρώτο σκαλί του βάθρου ενώ ήταν 4η στο Σ.Α. και 4η στο Στεφάνι δείχνοντας ότι πρωταγωνιστεί και φέτος. Εντυπωσιακή και η Καρκαλάτου Δεσποινα όπου στην νέα της κατηγορία ήταν 4η στην μπάλα χάνοντας το μετάλλιο στις λεπτομέρειες, ενώ κατέλαβε την πολύ τιμητική 6η θέση στο Σύνθετο Ατομικό. Καλή παρουσία είχε και η Μπαρκούκη Ιωσηφίνα. Στον αγώνα πήραν μέρος 90 αθλήτριες από όλη την Ελλάδα.

Σε ενα ακόμα διασυλλογικό αγώνα στην κατηγορία Γυναικών/Νεανίδων που διοργανώθηκε από την Ένωση Σωματείων Γυμναστικής (ΑΕΣΓΑ) στο Ολυμπιακό Χωριό, η αθλήτρια Μπαρκούκη Αντωνία στην κατηγορία Γυναικών κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στην κορδέλα το χάλκινο μετάλλιο στην μπάλα ενώ ήταν 4η στο στεφάνι και 5η στο σύνθετο ατομικό. Στην κατηγορία Νεανίδων εξαιρετική η αθλήτρια Θεοπίστου Ερατώ κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο στεφάνι ενώ πολύ καλή παρουσία είχαν και η Αχλαδιώτου Αθανασία 6η κορύνες, και Κοκόλη Μαρίνα. Στον αγώνα πήραν μέρος 70 αθλήτριες από όλη την Ελλάδα. Εξίσου εντυπωσιακή και η παρουσία τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ,με συμμετοχή πλέον των 130 αθλητριών, με δύο προκρίσεις στους τελικούς της μπάλας και στο στεφάνι από την Μπαρκούκη Αντωνία και Αχλαδιώτη Αθανασία αντίστοιχα, και η εξαιρετικά τιμητική έβδομη θέση πανελλαδικά μεταξύ 36 ομάδων στο ομαδικό της κατηγορίας νεανίδων.

Αξίζουν πολλά μπράβο στις αθλήτριες και την προπονητική ομάδα που διατηρούν διαχρονικά την ομάδα στις κορυφαίες του χώρου. Να σημειωθεί ότι οι προπονήσεις συνεχίζονται πλέον πιο εντατικά για τις υπόλοιπες αγωνιστικές κατηγορίες στο κλειστό γυμναστήριο του Άλσους Βεΐκου καθώς η συνέχεια στις διακρίσεις στα αντίστοιχα Πανελλήνια Πρωταθλήματα των μικρότερων κατηγόριων που έχουν ορισθεί τον προσεχή Ιούνιο, φαίνεται να είναι για μια ακόμη φορά σίγουρη.

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω