Είστε εδώ
Αρχική > ΑΠΟΨΕΙΣ > Σχέδιο κατάληψης του ΠΑΛΑΙ!

Σχέδιο κατάληψης του ΠΑΛΑΙ!

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ!

Σατανικό σχέδιο κατάληψης του ΠΑΛΑΙ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ από τον ιδιοκτήτη,…συγνώμη το Επικεφαλής Προπονητή του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, με μύνημα VIBER σε όλους τους γονείς των παιδιών των Ακαδημιών!

ΔΩΡΕΑΝ Προσκλήσεις για παράσταση του CHRISTMAS THEATER στο ΠΑΛΑΙ!..

Λεπτομέρειες του σχεδίου δεν έχουν διαρρεύσει, αλλά είναι σχεδόν σίγουρο ότι η μαζική αυτή πρόσκληση έχει σίγουρα ιδιαίτερο σκοπό, όχι απλά να εξευμενίσει τους αγριεμένους γονείς για την εκδίωξη των παιδιών τους από τη χρήση των κλειστών αιθουσών προπονήσεων του ΠΑΛΑΙ!

ΤΙ και αν φωνάζουν οι δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης του Δήμου Γαλατσίου, ok, όχι όλες, τι και αν γράφουμε και ξαναγράφουμε εμείς, τι και αν έχει γίνει θέμα στο “Πολίτες και Ενημέρωση”, τι και αν στέλνει σε ρυθμό πολυβόλου ανοικτές επιστολές και ανακοινώσεις ο Γιάννης Κατσώνης του Θανάση, για το θέμα του εκδιωγμού της αθλούμενης νεολαίας από τις κλειστές αίθουσες του ΠΑΛΑΙ…

Πέρα από τη πλάκα όμως, το για μας πολύ σοβαρό θέμα της ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ εκμετάλευσης του ΠΑΛΑΙ, από το Δήμο Γαλατσίου, το Δήμαρχο και τους συν αυτώ, φαίνεται ότι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι γονείς και αθλητικοί σύλλογοι δεν το αντιλαμβάνονται.

Το “κοκκαλάκι” που τους προσφέρεται για γλύψιμο είναι απλά στάχτη στα μάτια. Μπορεί η επιχείρηση συναυλιών και θεαμάτων που εκμεταλλεύεται το ΠΑΛΑΙ, να προσφέρει “πολιτισμό”, πολλές φορές αρκετά δελεαστικό, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να κάνουν δημόσιες σχέσεις κάποιοι εις βάρος των πολλών.

Για άλλη μια φορά οι τοπικοί άρχοντες όλων των κατηγοριών αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων!

Για άλλη μια φορά “Η τσέπα νάν γεμάτ, κι ας λέν” που λένε και στο χωριό μου…

Σχετικά άρθρα

Πάνω