Είστε εδώ
Αρχική > ΑΠΟΨΕΙΣ > Δε πρέπει να του περάσει!

Δε πρέπει να του περάσει!

ΝΕΕΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥΣ ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!

Φαίνεται ότι οι σχετικές αναρτήσεις με τη διαχείρηση των ωρών χρήσης των Αθλητικών Εγκαταστάσεων του Δήμου Γαλατσίου έχουν προκαλέσει αρκετούς τριγμούς στη μονοκρατορία Μαρκόπουλου!

Εκτός από την απάντηση της Κορωνίδας, μια συνάντηση του GalatsiSports με το πρόεδρο του ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ κ. Δημήτρη Κορρέ, στις εξέδρες του γηπέδου Γαλατσίου τη Κυριακή επιβεβαίωσε πλήρως τις αγωνίες και του ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ για το θέμα! Χαρακτηριστικά ο κ. Κορρές μας δήλωσε:

Ο ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ έχει σιγά-σιγά εξοστρακιστεί από το Γήπεδο Γαλατσίου που τόσα πάρα πολλά χρόνια έχει ως έδρα του. Οι ώρες προπονήσεων των Ακαδημιών του ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ έχουν σχεδόν μηδενισθεί στο άλσος Βέικου, αφού ο Δήμος Γαλατσίου μας προτείνει ώρες 9-10μμ 2-3 φορές τη βδομάδα!!! Μπορείτε να φανταστείτε να έρχονται παιδιά 6-12 χρόνων το βράδυ για προπόνηση στο Άλσος και ειδικά το χειμώνα? Ο σύλλογος δε μπορεί να λειτουργήσει αν δεν έχει τμήματα Ακαδημιών, αφού εκεί βασίζεται όλη του η λειτουργία. Έχουμε πολύ σοβαρό θέμα!”

(Σ.Σ. Για τους παλιούς, όταν το χωμάτινο γήπεδο της πλατείας του Αγ. ΑΝΔΡΕΑ στη ΛΑΜΠΡΙΝΗ έγινε πάρκο, ο ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ μεταφέρθηκε σε αυτό του ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ. Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι ο κύριος όγκος των αθλητών του ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ είναι από το Γαλάτσι, κυριώς περιοχή Λ. Γαλατσίου – Λαμπρινής, και ο σύλλογος διαθέτει ιδιότητη Λέσχη στην Ιαλέμου, περιοχή Αγ. Ανδρέα Λαμπρινής)

Μετά την απάντηση της ΚΟΡΩΝΙΔΑΣ στο θέμα, πήραμε το παρακάτω e-mail και το αναρτούμε:

“Σχετικά με την ανάρτηση “ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΑΡΜΠΑ…ΔΙΑΒΑΙΝΕ” και την απάντηση της ΚΟΡΩΝΙΔΑΣ, προκύπτουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Από τη μία έχουμε ένα Αθλητικό Σύλλογο που προσπαθεί να εξασφαλίσει καλύτερες συνθήκες άθλησης στους αθλητές ποδοσφαιριστές του και παράλληλα να ενεργοποιήσει και άλλα αθλήματα που να καλύπτουν τις διευρυμένες ανάγκες πρόσβασης στον αθλητισμό, μεγάλου μέρους της νεολαίας που θέλει να αθληθεί, και από την άλλη έχουμε μια Δημοτική Αρχή και ένα Δήμαρχο που αντί να σταθεί αρωγός ως θεσμική του υποχρέωση, ορθώνει εμπόδια με στόχο την εξυπηρέτηση αλλότριων συμφερόντων που αφορούν ομόσταυλους “επιχειρηματίες” του αθλητισμού.
Θετικό, ότι ο συγκεκριμένος Σύλλογος έχει αποφασίσει πέρα από τις κατ’ ιδίαν κουβέντες με το Δήμαρχο, να προχωρήσει σε κοινοποίηση των προβληματων και κλιμάκωση των διεκδικήσεων

Επίσης, εκείνο που από την επιστολή του Α.Ο.ΚΟΡΩΝΙΔΑΣ με βεβαιότητα προκύπτει, είναι ότι στο Γαλάτσι έχουμε ένα Δήμαρχο που δεν διστάζει να υπόσχεται, να διαβεβαιώνει, να δεσμεύεται και με μεγάλη ευκολία να αναιρεί και στη συνέχεια να επανέρχεται για να επιβεβαιώνει την αναξιοπιστία του.
Και αυτή η συμπεριφορά του είναι ο κανόνας του για όλα τα ζητήματα του Δήμου και όχι μόνο για τα αθλητικά πράγματα.

Βασιζόμενος στην λαϊκίστικη και ψευδεπίγραφη εικόνα που καλλιεργεί προς τα έξω και σε συνδυασμό με την δυνατότητα χειραγώγησης που του παρέχει το Δημαρχοκεντρικό σύστημα. επιδίδεται σε αυτό που έχει μάθει καλά να κάνει ως ευδοκίμως αποφοιτήσας από συγκεκριμένο κομματικό σωλήνα. Να ψευδεται, να υποσχεται, να αναιρεί στη στιγμή και να δολιχοδρομεί μόνιμα.
Και με το θράσος που τον διακρίνει, δεν διστάζει να “το παίζει” πολιτικά ανεξάρτητος για να ψαρεύει σε θολά νερά.

Τέλος εύχομαι και ελπίζω το Δ.Σ. του Α.Ο. ΚΟΡΩΝΙΔΑΣ αλλά και του ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ που μέχρι τώρα σιωπά, να αντιδράσουν καταλυτικά με κάθε πρόσφορο τρόπο, προκειμένου να ναυαγήσουν οι τουλάχιστον περίεργες μεθοδευσεις του Δημάρχου.
Του Δημάρχου που αντί να δρομολογήσει δράσεις που να διευρύνουν τις αθλητικές υποδομές για να καλυφθούν οι ανάγκες άθλησης της νεολαίας του Δήμου μας, με τις υπόγειες μεθοδεύσεις του, υπονομεύει την προσπάθεια των Γαλατσιώτικων σωματείων, με στόχο την εξυπηρέτηση αλλότριων και ανομολόγητων στόχων.

ΓΑΛΑΤΣΙ 6-ΑΠΡΙΛΗ-2022

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΩΝΗΣ” (του Θανάση)

Περιμένουμε να μάθουμε τι έχει να πει επίσημα ο Δήμαρχος κ. Μαρκόπουλος για το θέμα και για τις αιτιάσεις ότι βοηθά “επαγγλεματίες” παράγοντες του “ερασιτεχνικού” Αθλητισμού στο Γαλάτσι και γιατί διαχωρίζει τους Συλλόγους σε “αμνούς και ερίφια”…

Σχετικά άρθρα

Πάνω