Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Δελτίο Τύπου από “Εργατική Αντεπίθεση”

Δελτίο Τύπου από “Εργατική Αντεπίθεση”

Δελτίο τύπου μας έστειλε και η Δημοτική Κίνηση “Εργατική Αντεπίθεση”που αφορά σε εκδήλωση για παρουσίαση των θέσεων και του ψηφοδελτίου της το Σάββατο 30/09. Το παραθέτουμε:

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ

Υποψήφιος Δήμαρχος ΣΚΕΥΟΣ  ΣΤΑΥΡΟΣ

Αθήνα, 22/09/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Δημοτική Κίνηση «ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ» στο δήμο Γαλατσίου πραγματοποιεί ΕΚΔΗΛΩΣΗ παρουσίασης των θέσεων και του ψηφοδελτίου μας

Σάββατο 30/9 στις 6:30μμ.στην πλατεία Πηγής- Αγίας Γλυκερίας

Η Δημοτική Κίνηση Εργατική Αντεπίθεση κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου στον Δήμο Γαλατσίου με υποψήφιο δήμαρχο, τον εργαζόμενο στις τηλεπικοινωνίες και συνδικαλιστή Σταύρο Σκεύο. Για να καταγγείλει και να αγωνιστεί εναντία στη μετατροπή των Δήμων σε όργανα των νεοφιλελεύθερων πολιτικών και να προτάξει μια ριζικά διαφορετική λογική στη διαχείριση των οικονομικών του πόρων προς όφελος των κοινωνικών αναγκών. Για την υπεράσπιση των ελεύθερων χώρων, του περιβάλλοντος, της ποιότητας ζωής των εργαζόμενων και φτωχών λαϊκών στρωμάτων, την αλληλεγγύη και ψυχαγωγία, τις ανθρώπινες ηθικές και πνευματικές αξίες, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό. Για να συνδέσει τα μικρά και μεγάλα τοπικά προβλήματα με τα μεγάλα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, τα φτωχά λαϊκά στρώματα και η νεολαία. Για να προτάξει άλλες δομές διοίκησης του Δήμου μας, που θα στηρίζονται σε μορφές αυτοοργάνωσης, σε επιτροπές και συνελεύσεις στις γειτονιές. Για να υπάρχει μια φωνή αντιπολίτευσης υπέρ των εργατικών συμφερόντων, που θα ενημερώνει και θα κινητοποιεί τους δημότες. Μόνο έτσι μπορεί ο Δήμος μας να γίνει πραγματικό όργανο Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ασπίδα προστασίας και κέντρο αγώνα.

ΕΝΑΝΤΙΑ σε:

  • ακρίβεια και φτώχεια
  • πλειστηριασμούς λαϊκών κατοικιών
  • μαύρες και ελαστικές εργασιακές σχέσεις
  • ιδιωτικοποιήσεις των δημοσίων αγαθών, της παιδείας και της υγείας
  • κάθε καταστροφή του Περιβάλλοντος
  • κάθε εμπλοκή της χώρας στον πόλεμο
  • καταστολή, περιστολή δημοκρατικών δικαιωμάτων, εθνικισμό και ρατσισμό

Σχετικά άρθρα

Πάνω