Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > Πρώτα το Ποδόσφαιρο!

Πρώτα το Ποδόσφαιρο!

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ των ΟΜΑΔΩΝ του ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Σε φάσεις προετοιμασίας όλες οι ομάδες του Ποδοσφαίρου του Γαλατσίου! Έγιναν τέσσερις, ζωή νάχουν, και μοιράζονται το ίδιο γήπεδο για έδρα, αλλά και προπονήσεις, το στάδιο του Άλσους Βέϊκου, στο ΓΑΛΑΤΣΙ.

Ο ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ στο νέο Πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, θα προπονείται και αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του προπονητή Γιάννη Μητρούση. Ο σύλλογος ελπίζει σε μία αξιόλογη πορεία και το δυνατόν πορεία πρωταγωνιστή. Το πρόγραμμα προπονήσεων των Ακαδημιών του ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ είναι δημοσιευμένο ΕΔΩ.

Στη φωτογραφία ο νεαρός προπονητής Γιάννης Μητρούσης, με τον Πρόεδρο του συλλόγου και παλαίμαχο παράγοντα του Αθλητισμού του Γαλατσίου, Μάνο Πρωτονοτάριο.

Ο ΑΟ ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ και πάλι στο πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας ΕΠΣΑ, με στόχο το καλό ποδόσφαιρο, μια καλή σεζόν και ότι ήθελε προκύψει.
Η Ακαδημία της ΚΟΡΩΝΙΔΑΣ θα ξεκινήσει προπονήσεις 1η Σεπτεμβρίου. Τα τμήματα Κ18-Κ16-Κ15 θα ξεκινήσουν προπονήσεις νωρίτερα. Το πρόγραμμα έχει επίσης αναρτηθεί ΕΔΩ.

Στο ίδιο μοτίβο και ο ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ, με στόχο τουλάχιστον την επανάληωη της πολύ καλής περσινής πορείας. Η διοίκηση του ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ βοηθούμενη από νέο αίμα στις τάξεις της, οργανώνει όλα τα τμήματα του Ποδοσφαίρου, ελπίζοντας και στην αντίστοιχη βοήθεια και προσοχή από το Δήμο Γαλατσίου από τον οποίο έχει πολλά παράπονα για τη χρονιά που πέρασε.

Νέα ομάδα στο Γαλάτσι, η ΝΙΚΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ με τμήματα ΑΝΔΡΩΝ αλλά και ΓΥΝΑΙΚΩΝ στο ποδόσφαιρο, μαζί βέβαια με τις ακαδημίες της. Ήδη έχουν αρχίσει προετοιμασία οι Άνδρες για το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΑ, ενώ οι Γυναίκες αρχίζουν στις 30 Αυγούστου. Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του Facebook ΕΔΩ.

Καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους, με υγεία!

Σχετικά άρθρα

Πάνω