Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Πυρασφάλεια ΓΙΟΚ – Ταμπλώ ΓΙΟΚ!

Πυρασφάλεια ΓΙΟΚ – Ταμπλώ ΓΙΟΚ!

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ 0-20

Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια στο Δημοτικό Κλειστό Γήπεδο του Γαλατσίου στο Άλσος Βέϊκου.

Στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος Α’ ΕΣΚΑ 2023-2024, ο Δήμος Γαλατίου απέδειξε ότι και στο Γαλάτσι ισχύει το “πάμε και όπου βγεί”.

Ανακοίνωση “από τη διοίκηση” πληροφορεί το κοινό ότι απαγορεύεται η είσοδος στα επίσημα παιχνίδια για λόγους ασφάλειας. Πληροφορίες μας λένε ότι οι λόγοι αυτοί είναι η ελλειπής έως ανύπαρκτη πυρασφάλεια!

Ο αγώνας όμως δεν έγινε, έστω και χωρίς θεατές! Αιτία, ο ηλεκτρονικός πίνακας του γηπέδου που ήταν… κατασκότεινος. Οι φιλοξενούμενοι δεν δέχθηκαν να παίξουν με χρονόμετρα χειρός, και η ομάδα του Γαλατσίου έχασε το παιχνίδι με 20-0!

Φαίνεται ότι τόχει ο Οκτώβρης, μια και το ίδιο πρόβλημα υπήρχε και ΔΥΟ χρόνια πριν όπως είχαμε γράψει και τότε, Ρεζίλι για ένα Φωτεινό Πίνακα

Βέβαια ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Μαρκόπουλος, πριν ένα χρόνο είχε προαναγγείλει περιχαρής ότι εξασφάλισε τη χρηματοδότιση για τη πλήρη ανακατασκευή του γηπέδου, και ότι θα το γκρέμιζε πέρυσι την άνοιξη για να ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής του νέου…

Πληροφορούμαι τους φίλους μας, που σε 6 μέρες θα ψηφίσουν για δήμαρχο και νέα διοίκηση στο Δήμο Γαλατσίου, ότι για μια ακόμη φορά ο δήμαρχος “με το παπάκι”, αυτοδιαψεύδεται! Το έργο “Ανακατασκευή Κλειστού Γυμναστηρίου Άλσους Βέϊκου” βρίσκεται στη φάση της “Ολοκλήρωση μελετών και τευχών δημοπράτησης” (https://galatsidevelopment.gr/erga/)

Καλό θα είναι, η διοίκηση του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ να φροντίσει για την άδεια καταλληλότητας του γηπέδου στο σύνολό του, ή να βρεί άλλο γήπεδο, για το καλό του Συλλόγου, εξάλλου είναι προεκλογική περίοδος, και οι σχέσεις τους με το Δήμαρχο είναι άριστες, τι όχι?

Σχετικά άρθρα

Πάνω