Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΜΠΑΣΚΕΤ > ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ: Ολα για τα ΠΑΙΔΙΑ και μόνο!!!

ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ: Ολα για τα ΠΑΙΔΙΑ και μόνο!!!

40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΟΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ στο ΜΠΑΣΚΕΤ!

Η ανιδιοτελής προσφορά στον ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ έχει όνομα, και το όνομα αυτό ανήκει στον άνθρωπο που για πάρα πολλά χρόνια, σχεδόν για 40, με μικρά διαλείμματα, κουβαλά στη πλάτη του ΟΛΕΣ τις ομάδες μπάσκετ του ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ, τον κ. Μένιο Στρατηγόπουλο.

ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ – ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ 2002

Στον χώρο του Αττικού Μπάσκετ δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που να μη γνωρίζει τον Μένιο! Και φέτος, τη περίοδο 2016-2017, απέδειξε πόσο πραγματικά νοιάζεται για τους αθλητές του, τα παιδιά του. Χωρίς σχεδόν καμιά στήριξη από Διοίκηση ή Γονείς, είναι πάντα εκεί στο ανοικτό της πλατείας του Αγ. Ανδρέα, στο κλειστό της Γκράβας, και σαν έφορος σε όλα τα παιχνίδια όλων των τμημάτων μπάσκετ του Συλλόγου.

Μετά την αποχώρηση πέρυσι από την ομάδα περίπου 24 αθλητών, Ανδρών, Νέων, Εφήβων, για λόγους κυρίως σπουδών και εργασίας αλλά και για προσωπικούς λόγους του καθένα από αυτούς, αποφάσισε πως ο Σύλλογος, όντας φυτώριο του Μπάσκετ στα Α. Πατήσια και την ευρύτερη περιοχή, θα συμμετάσχει, εκτός από τα πρωταθλήματα ΠΑΙΔΩΝ – ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ – ΜΙΝΙ – προΜΙΝΙ και στο πρωτάθλημα ανδρών Δ’ ΕΣΚΑ με δικούς του, νεαρούς Αθλητές, δίνοντας τους τις ευκαιρίες για πολλές αγωνιστικές εμπειρίες ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.

Η ομάδα αυτή αποτελείται από 3 άνδρες, πάνω των 21 και 13 αθλητές ηλικίας από 14 έως 17 χρόνων. ΝΑΙ καλά διαβάσατε, ο μέσος όρος ηλικίας των Αθλητών είναι ΚΑΤΩ από τα 17 χρόνια!!! Μια πράξη που απαιτεί τουλάχιστον μεγάλη ψυχική δύναμη, αλλά και ικανότητα, για να διατηρείς σε πρωτάθλημα ΑΝΔΡΩΝ μια ομάδα που ΑΠΛΑ μαθαίνει να παίζει μπάσκετ χωρίς να “κυνηγά” το αποτέλεσμα. Αξίζουν ειλικρινά, πολλά ΜΠΡΑΒΟ, γιατί επιβεβαιώνεται με τον καλύτερο τρόπο ότι στόχος είναι η εκμάθηση του ΜΠΑΣΚΕΤ και η διατήρηση των παιδιών στην αθλητική οικογένεια μακρυά από σκοπιμότητες, ιδιοτέλειες και αντιαθλητικές συμπεριφορές.

Και φέτος, η επιτυχία της ομάδας ΠΑΙΔΩΝ του ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ να περάσει στη 2η φάση του Πρωταθλήματος και να παίξει, για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, αγώνα knock-out, είναι η απόδειξη όσων παραπάνω αναφέραμε.

Τέτοιες προσπάθειες αξίζουν το χειροκρότημα αλλά και τη στήριξη όλων μας!!!

ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ – ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ 2003
ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ – Προ-ΜΙΝΙ 2005
ΓΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ – ΜΙΝΙ 2004

Σχετικά άρθρα

Πάνω