Είστε εδώ
Αρχική > ΠΟΛΙΤΙΚΗ > ΠΑΛΑΙ – ΜΠΑΛΟΝΙ και άλλες αμαρτίες!

ΠΑΛΑΙ – ΜΠΑΛΟΝΙ και άλλες αμαρτίες!

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΘΥΜΙΣΕΣ!

Από τη στιγμή που ο λαός του Γαλατσίου «μπήκε» στο ΠΑΛΑΙ – «Το πρώτο βήμα για το ΠΑΛΑΙ μας!!!» ήταν 13 Δεκέμβρη 2015,  – μέχρι σήμερα έχουμε αναλώσει πολλές ώρες για το θέμα. Πληθώρα άρθρων από το GalatsiSports, μια αναζήτηση στο site με λέξη κλειδί “ΠΑΛΑΙ”, θα σας πείσει.

Από τότε, εκείνο το «ΠΑΛΑΙ μας», δεν κατακτήθηκε ποτέ!!!

Όλοι αυτοί που τότε γέμισαν τις εγκαταστάσεις του ΠΑΛΑΙ, αθλητές, γονείς, σωματεία, φορείς, απλοί πολίτες, σήμερα ψάχνουν να βρουν δημόσιο χώρο αθλητισμού στο Ολυμπιακό Ακίνητο Γαλατσίου το «ΠΑΛΑΙ»!

Sonae Sieera – όμιλος Χαραγκιώνη, ΤΑΙΠΕΔ, ΑΕΚ, ΕΤΑΔ, Δήμος Γαλατσίου… μια σειρά από «μνηστήρες» και «ιδιοκτήτες», προσπάθειες και «προσπάθειες» από το Δήμο και τους Φορείς για την παραχώρησή του…

Το Σεπτέμβριο του 2016, με την υπ’αριθμό 503/21/9/2016  συνεδρίαση του,  το Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΤΑΔ  αποφάσισε να παραχωρήσει στο Δήμο ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ για αθλητικούς και πολιτιστικούς σκοπούς το Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Γαλατσίου έως τον Ιανουάριο του 2020!!! Διαβάστε τις τότε δηλώσεις του Δημάρχου Γαλατσίου κ. Μαρκόπουλου, πόσο διαψεύδεται σήμερα…

Ο χώρος Αθλητισμού και Πολιτισμού έχει μετατραπεί σήμερα μόνο σε «Πολιτισμού(???)» με studio παραγωγής τηλεοπτικών σκουπιδιών, και το αντίστοιχο άρθρο μας ξεσήκωσε επώνυμες αντιδράσεις.

Και ενώ η πρώτη σύμβαση παραχώρησης έχει λήξει από 31/12/2020, στις 22/4/ 2021, υπογράφηκε τελικά η ΝΕΑ σύμβαση παραχώρησης – μίσθωσης του ΠΑΛΑΙ – Ολυμπιακό Ακίνητο Γαλατσίου μεταξύ του Δήμου Γαλατσίου και της ΕΤΑΔ ΑΕ, με διάρκεια 5 + 5 χρόνια. Μια σύμβαση που προκάλεσε ακόμη και επερώτηση στη Βουλή για τους αποικιοκρατικούς όρους που περιέχει.

Σήμερα, το ΠΑΛΑΙ χρησιμοποιείται από ενοικιαστές, παραγωγούς τηλεοπτικών προγραμμάτων, διοργανωτές συναυλιών με τσουχτερά εισιτήρια και δημόσιες υπηρεσίες (ΔΟΥ). Οι χώροι που έχουν παραχωρηθεί από  το Δήμο Γαλατσίου ελάχιστοι, σε Σύλλογο Ρυθμικής Γυμναστικής, Γυμναστήριο Γυναικών και το περίφημο ΜΠΑΛΟΝΙ, που κατασκευάστηκε ανταποδοτικά από τηλεοπτικό παραγωγό, και το οποίο εκμεταλλεύεται αποκλειστικά συγκεκριμένος Αθλητικός Σύλλογος.

Για την αμαρτία που λέγεται «ΜΠΑΛΟΝΙ» στο ΠΑΛΑΙ, έχουμε γράψει και ξαναγράψει και έχουμε υποβάλει ερωτήσεις προς κάθε αρμόδιο. Βεβαίως ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

Σε λίγες βδομάδες οι πολίτες του Γαλατσίου θα ψηφίσουν για νέο δήμαρχο! Ας έχουν υπόψη τους την ιστορία της εμπορικής εκμετάλλευσης του ΠΑΛΑΙ. Όσο για τη χρήση του ΜΠΑΛΟΝΙΟΥ από μικρούς αθλητές ας έχουν στο μυαλό την ιστορία του και επιπλέον τη παρακάτω ερώτηση που ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ να απαντηθεί!

ΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙ, με δήλωση – ταμπέλα του κατασκευαστή, τηρεί τους απαραίτητους κανόνες και πρότυπα ασφάλειας. ΠΟΙΟΣ φροντίζει για την ΕΤΗΣΙΑ ανανέωση των πιστοποιητικών ποιότητας και ποιος είναι ο ελεγχόμενος «ιδιοκτήτης» που ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ να ελέγχεται από εξωτερικό φορέα πιστοποίησης ποιότητας???

Εμείς ακόμη περιμένουμε απαντήσεις!

Σχετικά άρθρα

Πάνω