Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΖΑΪΡΑ: Ένα έργο που ΔΕΝ ξεκίνησε…!

ΖΑΪΡΑ: Ένα έργο που ΔΕΝ ξεκίνησε…!

Το ψέμα, ή μάλλον, οι ανακρίβιες είναι ένα από τα χαρίσματα των πολιτικών. Και μάλιστα όταν λέγονται χαριτωμένα μπροστά στο δικό τους προεκλογικό κοινό, που για κάποιο περίεργο λόγο, αρέσκεται να το ακούει και να το χειροκροτεί!

Είπε λοιπόν ο απερχόμενος δήμαρχος Γαλατσίου κ. Μαρκόπουλος, στο κοινό του στο θεατράκι του Άλσους Βέϊκου το βράδυ της 25ης Σεπτέμβρη. “είχαμε υποσχεθεί στους συμπολίτες μας έργα 6 εκατομμυρίων και τελικά υλοποιούμε έργα άνω των 43 εκατομμυρίων”.  Το “υλοποιούμε” στα φτωχά μου Ελληνικά σημαίνει ότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε εκτελούνται έργα! 

Ένα από τα έργα που έχει υποσχεθεί ο κ. Δήμαρχος και μάλιστα των 10,5Μ€  είναι αυτό της ΖΑΪΡΑ! Είπε λοιπόν για αυτό στις 25/9/2023: «Ένα άλλο, πολύ σημαντικό τοπόσημο το οποίο αναδεικνύουμε ξανά, είναι και το 6ο έργο στο οποίο θέλω να σταθώ απόψε. Η εμβληματική Ζαΐρα, ο θερινός κινηματογράφος που αποτελεί μέρος της ιστορίας του Γαλατσίου, μετά από συνεχείς προσπάθειες «ζωντανεύει» ξανά! Μετατρέπεται σε έναν σύγχρονο βιοκλιματικό κινηματογράφο, με τρεις υπόγειους χώρους στάθμευσης 49 θέσεων, αναψυκτήριο και πολύ πράσινο. Οι εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει, εδώ και λίγες εβδομάδες.»

Στις 12/11/2021 είχε δηλώσει για το ίδιο έργο ότι θα  ξεκινούσε το 2022!!! Η ανάρτηση υπάρχει και σήμερα στο επίσημο site  του δήμου Γαλατσίου:

Το οικόπεδο αυτό λοιπόν της ΖΑΪΡΑ, του 1,1 στρεμμάτων, πριν αρκετές μέρες, προφανώς ο ανάδοχος του έργου, το  περιέφραξε και έβαλε και τις απαραίτητες ταμπέλες.  Στη βασική από αυτές, σε αυτή της περιγραφής και της χρηματοδότισης του έργου, ΔΕΝ αναφέρεται πουθενά ο Δήμος Γαλατσίου. Ακόμη στη πινακίδα αναφέρεται ότι η χρηματοδότηση είναι από τη ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ.  Στα επίσημα στοιχεία του έργου όμως στο site της «Αναπτυξιακή Προοπτική Μον. ΑΕ – Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης» αναφέρονται ότι,

ΦΟΡΕΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ

Όπως και να έχει, και όπως βλέπετε στη φωτογραφία μας, σήμερα 30/9/2023, ΔΕΝ έχει πέσει ούτε μια τσαπιά στο οικόπεδο αυτό!

Βέβαια, ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Μαρκόπουλος ζητάει τη ψήφο του λαού του Γαλατσίου για να ολοκληρώσει ή μάλλον να “βάλει το νερό στ’ αυλάκι” στα έργα που δε πρόκαμε…

_______

ΣΣ: Τα εντός εισαγωγικών κείμενα με italics είναι από το site https://www.palmosnews.gr

Σχετικά άρθρα

Πάνω