Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΜΠΑΣΚΕΤ: Ήττα από τον πρωτοπόρο ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

ΜΠΑΣΚΕΤ: Ήττα από τον πρωτοπόρο ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ 57-68!

aog_triton1Έχασε και πάλι ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, αυτή τη φορά από τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ τον ΤΡΙΤΩΝΑ, στο κλειστό του ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, με 57-68.

Η ομάδα του Μάκη Κουμαρά, παρά τη προσπάθεια των παικτών της, δεν κατάφερε και πάλι κάτι καλό. Η ανωτερότητα των φιλοξενουμένων ήταν φανερή, τόσο σε ατομικό επίπεδο, αλλά κυρίως σε ομαδική λειτουργία, κάτι που το Γαλάτσι φέτος δεν έχει κατορθώσει να δείξει, τουλάχιστον όχι σε διάρκεια που θα του δώσει το κάτι έξτρα για να κερδίζει παιχνίδια.

Παρά το καλό σχετικά ξεκίνημα και το 15-13 του 1ου δεκαλέπτου, στη συνέχεια ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ σπατάλησε πολλές επιθέσεις του σε λάθος επιλογές και ατομικές εξάρσεις με αποτέλεσμα να πάει στα αποδυτήρια με -7. Ίδια εικόνα και στην επανάληψη, με τον ΤΡΙΤΩΝΑ να ελέγχει το παιχνίδι, και με τους Σαμοθράκη και Χριστοφάκη να αποτελούν μόνιμο πρόβλημα για το πάγκο του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ. Για μια ακόμη φορά ο ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ προσπάθησε να ανατρέψει τη διαφορά στο τέταρτο δεκάλεπτο, χωρίς επιτυχία.

Το φύλλο αγώνα:

Διαιτητές: Σιώκας, Καλογερόπουλος

Δεκάλεπτα: 15-13, 11-20, 16-21, 15-14

ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (Κουμαράς, Χατζηευθυμίου): Καρούσης, Γόγωνας, Καραμαδούκης 5, Κορκοσούρας 11(1), Μαρίνος 9(1), Κορρές 2, Βαφιάς 8, Πλατσικούδης 10(1), Λαδικός 12(2).

ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ(Μιχελάκος, Κορμάνος): Κυριακόπουλος 3(1), Μέχμι, Κορακίτης 4, Ζαχαριάς, Λαμπρόπουλος, Σαμοθράκης 19(3), Γκαβανόπουλος 14, Φράγκος, Καπετάνος, Χριστοφάκης 17(2), Ανδρεόπουλος 2, Βεργολυδος 9(2).

aog_triton2 aog_triton3 aog_triton4

 

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω