Είστε εδώ
Αρχική > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΜΠΑΣΚΕΤ: ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ του Γ.Σ. ΠΑΤΗΣΙΩΝ

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ του Γ.Σ. ΠΑΤΗΣΙΩΝ

Στη Δ` ΕΣΚΑ και στην ομάδα του Γ.Σ. ΠΑΤΗΣΙΩΝ ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ!!!

Μετά τη συμφωνία ανάληψης των Ακαδημιών αλλά και της ομάδας ΝΕΩΝ του Γ.Σ. ΠΑΤΗΣΙΩΝ, o ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ, ο επί χρόνια αρχηγός της ομάδας του Α.Ο. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ και από τους καλύτερους αθλητές στο περσινό πρωτάθλημα της Γ ΈΘΝΙΚΗΣ, συμφώνησε σήμερα με τη πρόταση των υπευθύνων του Γ.Σ. ΠΑΤΗΣΙΩΝ και για τη συμμετοχή του και ως παίκτης στη νεαρή ΑΝΔΡΙΚΗ ομάδα του Συλλόγου.

SONY DSCΟ Δημήτρης θα έχει ένα πολλαπλό ρόλο στη νέα δομή και οργάνωση του τμήματος μπάσκετ του Γ.Σ. ΠΑΤΗΣΙΩΝ όντας παράλληλα εκτός από προπονητής στις ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ και στην ομάδα νέων – Κ22 – και βοηθός του Ηλία Κοντού στην ομάδα των Ανδρών.

Η επίσημη ανακοίνωση του Γ.Σ. ΠΑΤΗΣΙΩΝ:

“Ο Γ.Σ. ΠΑΤΗΣΙΩΝ με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του με τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΙΔΕΡΗ. Ο Δημήτρης συμφώνησε σήμερα με τον Γ.Σ. ΠΑΤΗΣΙΩΝ να συμμετέχει και ως αθλητής στους αγώνες της ανδρικής ομάδας. Ο Γ.Σ. ΠΑΤΗΣΙΩΝ αισθάνεται υπερήφανος που ένας αθλητής επιπέδου Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ κατηγορίας δέχθηκε να μεταφέρει τη μοναδική του εμπειρία και αγάπη για το μπάσκετ στη νεαρή ομάδα του Γ.Σ. ΠΑΤΗΣΙΩΝ της Δ’ ΕΣΚΑ, εκτοξεύοντας έτσι τα κίνητρα και τους στόχους των νεαρών μας αθλητών. Ευχόμαστε κάθε δυνατή επιτυχία στο εγχείρημα αυτό!!!”

 

Σχετικά άρθρα

Πάνω